موضوعات
دوستان
برچسب ها
دیگر موارد
|
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
تصاویر دیدنی از یخبندان زیبا در چین بقیه تصاویر در ادامه مطلب
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
تصاویر حشرات زیر میکروسکوپ بقیه تصاویر در ادامه مطلب
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
تکنولوژی و دکوراسیون داخلی مدرن: امروزه استفاده از پارکت ها برای تزیین و زیبایی محیط داخلی منزل رایج شده است.اما آیا یک کفپوش چه قالبت های دیگری می تواند داشته باشد؟شما از یک کفپوش چه انتظاری دارید؟ یک کمپانی پرتغالی توانسته است کفپوشی تولید کند که علاوه بر زیبایی منحصر بفرد می تواند هوای منزل را تهویه کند.این کفپوش دی اکسید کربن محیط را جذب می کند و در عوض به شما اکسیژن پس می دهد.درست مثل یک درخت زنده. تصویر بالا نمونه ی اجرا شده ی طرح برجسته ی این محصول است موضوعات مرتبط: علمی-مطالب جذاب و خواندنی
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
رد شدن از روی این پل شجاعت می خواهد![]() بقیه تصاویر در ادامه مطلب
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
چگونه از سرماخوردگی مصون بمانیم؟ با توجه به اینکه در فصل زمستان قرار داریم و شیوع سرماخوردگی و آنفلوانزا بیشتر از فصول دیگر در این فصل رواج دارد مسلم است که هیچ كدام از ما دوست نداریم به این بیماری ها مبتلا شویم و در بستر بخوابیم که البته اگر شما دستورالعمل ها و مراحل ساده زیر را در زندگی خود به كار برید، می توانید بدن خود را طوری مقاوم كنید كه با این بیماری ها بجنگد و پیروز شود: بقیه متن در ادامه مطلب موضوعات مرتبط: علمی-مطالب جذاب و خواندنی، علمی-آیا میدانید که ...
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
شاتوت
![]() شاتوت خواص مفیدی برای سلامت دارد،از جمله جلوگیری از عفونتهای دستگاه ادراری،سرطان،بیماریهای وابسته به سن و حملات سکته مغزی. محققان انجمن تغذیه آمریکا شاتوت را در مقایسه با 40 نوع میوه تازه دیگر،به عنوان اولین میوه از نظر فعالیت آنتیاکسیدانی قرار دادهاند که دارای فیتوکمیکالهای قوی مانند آنتوسیانین است.آنتوسیانین رنگدانهای است که رنگ سیاه شاتوت از آن ناشی میشود. وجود انواع آنتیاکسیدانهای گوناگون در شاتوت،«درجه ظرفیت جذب رادیکالهای آزاد» آن را که یک شاخص اندازهگیری تاثیر مواد غذایی در پیشگیری از سرطان است،به رقم 5350 در هر صد گرم رسانده است.سایر آنتیاکسیدانها و فنولهای موجود در شاتوت شامل موارد زیر هستند:الاژیک اسید، روتین، گالیک اسید،هیدروکافئیک اسید،پی کوماریک اسید سینامیک و آنتیاکسیدانهای مشهور یعنی ویتامینهای A و C. وجود این مواد مغذی و نقش همافزایی این مواد مغذی بر یکدیگر سبب شده است تا این میوه بهعنوان منبعی خوب برای تامین نیاز روزانه به ریزمغذیهای گوناگون مورد توجه قرار گیرد. شاتوت خواص مفیدی برای سلامت دارد،از جمله جلوگیری از عفونتهای دستگاه ادراری،سرطان،بیماریهای وابسته به سن و حملات سکته مغزی. شاتوت از ساخته شدن کلسترول بد که به بیماریها و حملات قلبی منجر میشود،جلوگیری میکند. علاوه بر این،شاتوت دارای ویتامینهایA ، C و املاح روی،پتاسیم،آهن،کلسیم و منیزیم است. محتوای متعادل تانن موجود در شاتوت به استحکام جداره رگها کمک کرده و از خونریزیهای پوستی جلوگیری میکند.مصرف این میوه در موارد التهاب رودهای کمککننده است.مصرف منظم این میوه فرآیند پیر شدن را کند میکند و به دلیل وجود خاصیت ضد باکتریایی آن، به بهبود شرایط اسهال ناشی از باکتریها کمک میکند.مصرف عصاره شاتوت در افراد دچار واریس سبب کاهش نشت دیواره نازک رگهای خونی میشود.این عصاره دارای آنتیاکسیدانهایی به نام آنتوسیانیدین است. آنتوسیانیدین به بهبود بافت پیوندی آسیب دیده کمک میکند.مصرف میوه شاتوت نیز اثر مشابهی در رفع این مشکل دارد.وجود مواد مغذی مفید در شاتوت،این میوه را به یک میان وعده عالی تبدیل کرده است.در صورتی که شاتوت تازه به سرعت فریز شود،میتواند مواد مغذی خود را به خوبی حفظ کند.استفاده از جوشانده برگهای این میوه برای برطرف کردن حالت تهوع از قدیم معمول بوده و ریشه آن برای درمان اسهال خونی استفاده میشده است. منبع:پزشکان بدون مرز موضوعات مرتبط: علمی-خواص میوه و سبزیجات
نوشته شده به دست سید مصطفی حسینی
اگه انگور می خورید مواظب باشید برق شما رو نگیره! روشی جدید برای تولید انرژی الکتریکی: دانشمندان به روش جدیدی برای تولید انرژی الکتریکی از انگور دست یافته اند. در این روش انرژی از واکنش های طبیعی درون انگور به دست می آید و هیچ نوع آلودگی به وجود نمی آید. هر انگور تنها می تواند 4/2 میکرووات توان ایجاد کند و به همین دلیل میلیون ها دانه انگور برای روشن کردن یک لامپ معمولی موردنیاز خواهد بود؛ اما همین مقدار کم انرژی برای به کار انداختن یک حسگر یا فرستنده کوچک کافی است. منبع انرژی این باتری ها تنها به انگور محدود نمی شود. این باتری ها حتی می توانند از مایعات بدن برای تولید انرژی استفاده کنند. طرز کار آنها چندان پیچیده نیست ؛ چون اجزای اصلی آنها تنها 2 الکترود کربنی بسیار نازک است. قطر این الکترودها حتی از تار مو هم کمتر است ؛ اما طول آنها به چند سانتی متر می رسد. یکی از مزیت های این باتری ها وزن بسیار کم و همین طور قیمت پایین آنهاست ؛ اما مشکل اصلی آن است که باتری هایی که تا به حال ساخته شده اند، حداکثر می توانند برای یک روز توان خود را حفظ کنند و با گذشت زمان توان آنها بسرعت کاهش پیدا می کند. باید توجه داشت که مکانیسم این روش با باتری های سیب زمینی که سیستم بسیار ساده ای دارند، کاملا متفاوت است. در باتری های سیب زمینی 2 الکترود را که یکی از جنس مس و دیگری از جنس روی است، داخل یک سیب زمینی فرو می برند. انرژی از واکنش میان 2 الکترود و اسید سیب زمینی تولید می شود؛ اما در باتری های جدید انرژی از واکنش میان گلوکز و اکسیژن به دست می آید. این واکنش که به طور طبیعی در انگور رخ می دهد، شامل انتقال الکترون ها از گلوکز به اکسیژن است. با استفاده از 2 الکترود کربنی می توان الکترون ها را به داخل یک مدار هدایت کرد. وجود آنزیم در مجاورت الکترودها باعث افزایش سرعت واکنش می شود. این روش زمانی بیشترین بازده را دارد که مقدار زیادی گلوکز موجود باشد، یعنی دقیقا همان شرایطی که در انگور وجود دارد. یکی از کاربردهای این باتری ها تامین انرژی حسگرهای کوچکی است که در محل زخم و جراحات قرار می گیرند. از آنجایی که تغییرات دما در محل جراحت می تواند نشان دهنده عفونت یا التهاب باشد این حسگرها با اندازه گیری دما به پزشکان در بررسی وضعیت زخمهای عمیق یا اندامی که جراحی روی آنها انجام گرفته، کمک می کنند. یکی دیگر از کاربردهای جالب این روش در حشره شناسی است. حشره شناسان برای ردیابی حشرات کوچکی مثل مورچه باید دستگاه ردیاب بسیار کوچکی را به بدن حشره متصل کنند. این کار تا به حال امکانپذیر نبوده است ؛ چون باتری های موجود بیش از حد بزرگ و سنگین هستند. با استفاده از این روش می توان انرژی موردنیاز را از بدن خود حشرات به دست آورد. موضوعات مرتبط: علمی-خواص میوه و سبزیجات
.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::. |
درباره وبگاه
![]() این سایت واسه اوناییه که دوست دارن از هر شاخه علم یه چیزی یاد بگیرن. ما رو از نظراتتون بی نصیب نگذارید. یا حق... (اللهم صلّ علي محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم) آرشیو مطالب
آخرین مطالب
|